CHLORINATED RUBBER PAINT Хлоркаучукова боя

CHLORINATED RUBBER PAINT Хлоркаучукова боя

TILES

CHLORINATED RUBBER PAINT

Хлоркаучукова боя

екстериорни бои

ОПИСАНИЕ

Хлоркаучукова боя

Хлоркаучуковата боя на FleetWood осигурява изключителна защита срещу голям брой химикали и водни разтвори върху стени, метал, дърво или азбестови повърхности. Предпазва от агресивни атмосферни замърсители и химични атаки. Създадена да издържа, боята гарантира дълготрайност и качество. Иновативната й формула допринася за удобство по време на употреба. Боя, която никога не излиза от мода – перфектен избор за всеки професионалист, който е безкомпромисен към качеството на продуктите, които използва.

Основни предимства:

– Може да се използва за стени, плувни басейни, дневни, тръбопроводи, перални помещения и в морски условия.

– Хлоркаучуковата боя се използва, когато се изисква добра устойчивост на химикали и вода.

– Продуктът е устойчив на солена вода, разредени основи, алифатни въглеводороди и растителни масла.

Покривност – над 10-12кв.м.

Приложение – вътрешно и външно

Нанасяне – четка, валяк, пистолет

Съхнене – 4 часа

Почистване – с White Spirit

ACRYLIC EGGSHELL WHITE

ACRYLIC EGGSHELL WHITE

TILES

ACRYLIC EGGSHELL WHITE

ОПИСАНИЕ

БОЯ ЗА СТЕНИ И ТАВАНИ, ВЪТРЕШНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Професионалната акрилна боя Acrylic Eggshell осигурява по-малки разходи и по-дълги периоди за поддръжка. Fleetwood Acrylic Eggshell  е изключително устойчива на износване боя. Финалния слой е с умерена лъскавина, която е едновременно трайна и износоустойчива. Разработена за много натоварени зони,тя издържа на многократно почистване, осигурявайки на клиента по-продължителен период за поддръжка. Превръща крайния резултат в истинска наслада за клиентите ни. Боята преплита в себе си качество, естетика, стил, надеждност и дълготрайност. Ляга на стените, като втора кожа, с гарантирана функционалност и износоустойчивост, благодарение на специалната си технология, разработена от най-добрите инженерни таланти в света.

 

Основни предимства

-Лабораторните тестове показаха, че превъзхожда основния си конкурент за устойчивост на надраскване, замърсяване,  слепване и устойчивост на полиране.

-Идеална за изключително натоварени участъци, като фоайета, детски стаи, бани и търговски пространства.

-Предотвратява проникването на замърсители и осигурява лесно почистване на повърхностите. Устойчива е и на появата на следи или петна от вода.

-Повърхностите изглеждат като нови по-дълго време. Периодично следите и петната се изтриват с лекота.

BIO-TEC

BIO-TEC

САНИТАРНИ ПОКРИТИЯ

Стени и тавани

Bio-Tec представлява поредица от антибактериални покрития, разработени за използване в участъци, където се изисква санитарна защита.

Fleetwood подкрепя борбата срещу бактериите и е разработила съвременно покритие, използвайки технология, базирана на сребърни йони. Доказано е, че значително намалява разпространението на заболявания и инфекции, включително метицилин резистентния златист стафилокок, салмонелата и Е-колите. 

Перфектната формула приканва всяка клетка на професионалистите към желание за работа и постигане на високи резултати в края на всеки проект. Истинско удоволствие и лекота при използване. Боя без аналог на пазара. Усетете комфорта и насладата от използването на висококачествени материали.

Bio-Tec технологията на Fleetwood е разработена с усъвършенстван акрил, осигуряващ изключително здраво и продължително покритие, което издържа на редовно почистване, поради което се превръща в идеално решение за изключително натоварени участъци, характеризиращи се с износване и кондензация.

Интериорният акрилен мат е покритие за стени и тавани в помещения, с голяма устойчивост. Устойчивият матов финален слой е резултат от технологията, вграждаща йони в слоя, която доказано не позволява развитието на над 150 щама бактерии. Това висококачествено покритие е разработено така, че да създава по-хигиенна среда, поради което е идеално за използване в болници, кухни, бани или обществени сгради. То удължава периодите между циклите за поддръжка на всеки проект за декорация.

Интериорната EGG SHELL акрилна емулсия  на водна основа е подходяща за стени, тавани и метални повърхности в помещения.  Изключително устойчива на надраскване. Съвременната система осигурява изключително здрав финален слой със средна лъскавина, който съдържа сребърни йони, предотвратяващи развитието на бактерии. Висококачественото покритие е разработено така, че да създава по-хигиенна среда, поради което боята е идеална за използване в болници, кухни, бани или обществени сгради. Боята удължава периодите между циклите за поддръжка на всеки проект за декорация.

2 Pack Catalysed Epoxy е покритие за стени на водна основа с голяма устойчивост. Финалният слой е изключително устойчив на въздействие на химикали и ужулване. Съвременната система осигурява изключително здраво финално покритие, което съдържа сребърни йони, възпрепятстващи развитието на бактерии. Висококачественото покритие е разработено така, че да създава по-хигиенна среда, поради което е идеално за използване в болници, кухни, бани или обществени сгради. То удължава периодите между циклите за поддръжка на всеки проект за декорация.

ACRYLIC EGGSHELL

ACRYLIC EGGSHELL

TILES

Описание

Платинената боя ACRYLIC EGGSHELL осигурява по-малки разходи и по-дълги цикли между периода за пребоядисване.

Бързосъхнеща боя на водна основа, съставена от 100% чиста акрилна дисперсия. Новата усъвършенствана формула на боята има полуматов финален слой, който е по-устойчив  от стандартните полуматови покрития. Разработена за натоварени зони, тя издържа на многократно почистване, осигурявайки на клиента по-продължителни периоди за поддръжка. Боята е високоустойчива на износване, без аналог на пазара. Създадена с най-добрата технология против износване, тя е изключително дълготрайна и надеждна. 

На платинената акрилна боя е присъден клас 1 по европейски стандарт EN13300, който надвишава изискванията на клас 1 по устойчивост на надраскване от ISO 11998.

 

 

Основни предимства 

– Издръжлив, дълготраен цвят, който не избледнява и не пожълтява с времето.

-Лабораторните тестове показаха, че превъзхожда основния си конкурент за устойчивост на надраскване, замърсяване, слепване и устойчивост на полиране.

-Идеален за изключително натоварени участъци, като фоайета, детски стаи, бани и търговски пространства.

-Предотвратява проникването на замърсители и осигурява лесно почистване на повърхностите. Боята е устойчива на появата на следи и петна от вода.

-Повърхностите изглеждат като нови по-дълго време. Периодично следите и петната се изтриват с лекота.

TILES Всичко в едно -Боя + Грунд

TILES Всичко в едно -Боя + Грунд

TILES

TILES

Описание

Всичко в едно – Боя + Грунд

Боя за трудни повърхности. Боя решаваща проблеми. All in One Tile Paint and Primer на Fleetwood представлява покритие, което не се нуждае от предварително грундиране, разработено за реновиране на керамични плочки за стени. Предоставя дълготраен здрав устойчив на плесен финален слой. Дайте свобода на въображението си и създайте шедьоври на изкуството в собствения си дом. Високотехнологична, иновативна, качествена и надеждна боя от най-висок клас. Тя е най-добрият избор, който можете да направите.

 

Основни предимства 

– Подходяща за стени с плочки в кухни и бани.

– Бял, сатенен финален слой. (Тониран до пастелни цветове.)