ACRYLIC EGGSHELL

ACRYLIC EGGSHELL

TILES

Описание

Платиненият ACRYLIC EGGSHELL може да осигури по-малки разходи и по-дълги цикли между периода за пребоядисване.

Нашата нова формула представлява атрактивен полуматов финален слой, който е по-устойчиво  от стандартните полуматови покрития. Разработен е за изключително натоварени участъци, който поддържа с  многократното почистване и е по-устойчив на износване от най-близките му конкуренти. На платинената акрилна боя е присъден клас 1 по европейски стандарт EN13300, който надвишава изискванията на клас 1 по устойчивост на надраскване от ISO 11998.

 

 

Основни предимства 

-Лабораторните тестове показаха, че превъзхожда основния си конкурент за устойчивост на надраскване, замърсяване, слепване и устойчивост на полиране.

-Идеален за изключително натоварени участъци като, фоайета, детски стаи, бани и търговски пространства.

-Предотвратява проникването на замърсители и осигурява лесно почистване на повърхностите ,като е устойчиво и на появата на следи и петна от вода.

-Повърхностите изглеждат като нови по-дълго време. Периодично следите и белезите се изтриват с лекота.

CHLORINATED RUBBER PAINT Хлоркаучукова боя

CHLORINATED RUBBER PAINT Хлоркаучукова боя

TILES

CHLORINATED RUBBER PAINT

Хлоркаучукова боя

ОПИСАНИЕ

Хлоркаучукова боя

Хлоркаучукова боя осигурява изключителна защита срещу голям брой химикали и водни разтвори върху стени,метал,дърво или азбестови повърхности. Предпазва от агресивни атмосферни замърсители и химични атаки.

Основни предимства:
– Може да се използва за стени,плувни басейни,дневни,тръбопроводи,перални помещения и в морски условия.

– Хлоркаучукова боя се използва, когато се изисква добра устойчивост на химикали и вода.

-Продуктът е устойчив на солена вода,разредени основи,алифатни въглеводородии растителни масла.

Покривност – над 10-12кв.м.

Приложение – вътрешно и външно

Нанасяне – четка, валяк, пистолет

Съхнене – 4 часа

Почистване – с White Spirit

ACRYLIC EGGSHELL WHITE

ACRYLIC EGGSHELL WHITE

TILES

ACRYLIC EGGSHELL WHITE

ОПИСАНИЕ

БОЯ ЗА СТЕНИ И ТАВАНИ, ВЪТРЕШНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Професионалната акрилна боя Acrylic Eggshell може да осигури по-малки разходи и по-дълги периоди за поддръжка. Fleetwood Acrylic Eggshell  е изключително устойчива на износване боя. Финалния слой е с умерена лъскавина, която е едновременно трайна и износоустойчива. Разработена за много натоварени зони,тя издържа на многократно почистване, осигурявайки на клиента по-продължителен период за поддръжка.

 

Основни предимства

-Лабораторните тестове показаха, че превъзхожда основния си конкурент за устойчивост на надраскване, замърсяване,  слепване и устойчивост на полиране.

-Идеална за изключително натоварени участъци като, фоайета, детски стаи ,бани и търговски пространства.

-Предотвратява проникването на замърсители и осигурява лесно почистване на повърхностите, като е устойчива и на появата на следи и петна от вода.

-Повърхностите изглеждат, като нови по-дълго време. Периодично следите и белезите се изтриват с лекота.

BIO-TEC

BIO-TEC

САНИТАРНИ ПОКРИТИЯ

Стени и тавани

Bio-Tec представлява поредица от антибактериални покрития, разработени за използване в участъци, където се изисква санитарна защита.

Fleetwood подкрепя борбата срещу бактериите и е разработила съвременно покритие, използвайки технологията, базирана на сребърни йони. доказано е, че значително намалява разпространението на заболявания и инфекции, включително метицилин резистентния златист стафилокок салмонелата и Е-колите.

 Bio-Tec технологията на Fleetwood е разработена с усъвършенстван акрил, осигуряващ изключително здраво и продължително покритие, което може да издържа на редовно почистване, поради което се превръща в идеално решение за изключително натоварени участъци, характеризиращи се с износване и кондензация.

Интериорният акрилен мат е покритие за стени и тавани в помещения с лек мирис и голяма устойчивост. Устойчивото матово финално слой е резултат от технологията, вграждаща йони в слоя, която доказано не позволява развитието на над 150 щама бактерии. Това висококачествено покритие е разработено така, че да създава по-хигиенна среда, поради което е идеално за използване в болници, кухни, бани и други обществени сгради. То удължава периодите между циклите за поддръжка на всеки проект за декорация.

Интериорната акрилна яйцевидна обвивка е покрита с водна основа за стени и тавани, метални повърхности в помещения с финално покритие на умерена лъскава е изключително устойчива и устойчива на надраскване. Съвременната система осигурява изключително здраво финален слой със средна лъскавина, който съдържа сребърни йони, предотвратяващи развитието на бактерии . Това висококачествено покритие е разработено така, че да създава по-хигиенна среда, поради което е идеално за използване в болници, кухни, бани и други обществени сгради. То удължава периодите между циклите за поддръжка на всеки проект за декорация.

2  pack catalysed epoxy е покритие за стени на водна основа  с лек мирис и голяма устойчивост. Финалният слой е изключително устойчив на въздействие на химикали и ужулване. Съвременната система осигурява изключително здраво финално покритие, което съдържа сребърни йони, препятстващи развитието на бактерии. Това висококачествено покритие е разработено така, че да създава по-хигиенна среда, поради което е идеално за използване в болници, кухни, бани и други обществени сгради. То удължава периодите между циклите за поддръжка на всеки проект за декорация.

TILES Всичко в едно -Боя + Грунд

TILES Всичко в едно -Боя + Грунд

TILES

TILES

Описание

Всичко в едно -Боя + Грунд

Боя за трудни повърхности. Боя решаваща проблеми

All in One Tile Paint and Primer на Fleetwood Представлява покритие което не се нуждае от предварително грундиране разработено за реновиране на керамични плочки за стени. Дълготраен здрав устойчив на плесен финален слой.

 

Основни предимства 

-Подходящ за стени с плочки в кухни и бани.

-Бял, сатенен финален слой. (Тониран до пастелни цветове)