One-Coat Ceiling Paint

Описание

Fleetwood „Едно Покритие“ е покривна боя с превъзходно качество – скрива всички дефекти само с едно нанасяне, ултра издръжлива, лесна за употреба и неоттичаща се.  Боята е формулирана с най-новите иновации и технологии, осигуряващи цялостно покритие и издръжливост. С нея Вие получавате удобството на продукт, който вече е оцветен. Осигурете красив бял цвят на вашите проекти и бъдете спокойни, че повърхността има най-твърдото и износоустойчиво покритие. Подходяща е за стари и нови тавани. Не жълтее и се характеризира с гладка матовост и искряща белота.

Характеристики

ПОКРИВАЩА СПОСОБНОСТ

Ориентировъчно може да се постигне покриване на 16 m² с един литър, нанесен върху непореста повърхност при нормални условия.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

– Специална формула, устойчива на стичане
– Искрящо бяла, непрозрачна
– Слабо отразява светлината

РАЗРЕЖДАНЕ

Разредете с 10%, както се изисква при нанасянето и/или за оборудването.

ПРЕПОРЪКИ ПРИ СТРУЙНО НАНАСЯНЕ

Обикновено пръскане: съвместимо със стандартното оборудване.
Безвъздушно пръскане:Обичайната препоръка при безвъздушното пръскане е върху боята да се прилага минимално работно налягане от 140 kg/cm² (2000 lbs/in²) с размер на дюзата от 0,38 mm до 0,46 mm (15 – 18 thou) под ъгъл 65°. Мрежа на филтъра 60.

ДИАПАЗОН НА ЦВЕТОВЕТЕ

Fleetwood One-Cover Ceiling Paint
Наличен в ослепително бял цвят.

ВРЕМЕ ЗА СЪХНЕНЕ (ЕДИНИЧЕН СЛОЙ, СТАНДАРТНА ДЕБЕЛИНА)

Сухо на пипане: 1 час
Нанасяне на следващ слой: 3 часа
Това зависи от температурата и влажността. При по-тъмните цветове може да бъде необходимо по-дълго време.
26° до 50% относителна влажност.

ПОЧИСТВАНЕ

Почистете със сапун и вода. След почистването, в съответствие с инструкциите на производителя, не забравяйте да обмиете пръскащото оборудване с разтворител, за да избегнете ръждясване. Депонирайте кутията в съответствие с разпоредбите на местните власти.

СЪСТАВ (НОМИНАЛЕН)

Пигмент: искрящо бял, светлоустойчив пигмент
Свързващо вещество: кополимерна емулсия
Разтворител: вода

ИНСТРУКЦИИ ЗА ТОНИРАНЕ

За тониране използвайте само тониращи системи Fleetwood.

ТЕГЛО

Маса на сухото вещество по обема – 30,0% (±1%)
Маса на сухото вещество по теглото – 51,0% (±1%)
Относително тегло – 1,45 g/l (±0.1)

Пазете от деца. По време на нанасяне и съхнене, осигурете добра вентилация. Ако продуктът влезе в контакт с очите, веднага ги промийте с обилно количество вода. За отстраняване на капки от кожата използвайте сапун и вода или признат препарат за почистване на кожата. Не поемайте вътрешно. Не съдържа добавъчно олово.

ПОДГОТОВКА НА ПОВЪРХНОСТТА

Повърхностите трябва да бъдат в добро състояние. Отстранете маслата, смазките и лющещите се материали. Обработете ронливите повърхности с грунд за мазилка Fleetwood. Повърхностите, които трябва да се боядисват, трябва да бъдат здрави, чисти, сухи и почистени от дефектните или лошо прилепнали материали, замърсявания, мазнини и соли. Преди грундиране, новата мазилка и зидария трябва да бъдат напълно сухи. Обработете ронливите повърхности с грунд за мазилка Fleetwood. Използвайте в съответствие с добрата бояджийска практика.

БОЯДИСВАНИ ПРЕДИ ТОВА ПОВЪРХНОСТИ

При нормални условия, почистете повърхността от всички чужди тела. Лъскавите повърхности трябва да бъдат изтъркани, за да осигурите фиксиране. Ако боята се лющи или е ерозирала, почистете до здрава основа и я обработвайте като нова.
Температурата (на въздуха, повърхността, материала) (най-малко 4° над температурата на кондензация) от 10° до 32°. Максимална относителна влажност 75%.