САНИТАРНИ ПОКРИТИЯ

Стени и тавани

Bio-Tec представлява поредица от антибактериални покрития, разработени за използване в участъци, където се изисква санитарна защита.

Fleetwood подкрепя борбата срещу бактериите и е разработила съвременно покритие, използвайки технология, базирана на сребърни йони. Доказано е, че значително намалява разпространението на заболявания и инфекции, включително метицилин резистентния златист стафилокок, салмонелата и Е-колите. 

Перфектната формула приканва всяка клетка на професионалистите към желание за работа и постигане на високи резултати в края на всеки проект. Истинско удоволствие и лекота при използване. Боя без аналог на пазара. Усетете комфорта и насладата от използването на висококачествени материали.

Bio-Tec технологията на Fleetwood е разработена с усъвършенстван акрил, осигуряващ изключително здраво и продължително покритие, което издържа на редовно почистване, поради което се превръща в идеално решение за изключително натоварени участъци, характеризиращи се с износване и кондензация.

Интериорният акрилен мат е покритие за стени и тавани в помещения, с голяма устойчивост. Устойчивият матов финален слой е резултат от технологията, вграждаща йони в слоя, която доказано не позволява развитието на над 150 щама бактерии. Това висококачествено покритие е разработено така, че да създава по-хигиенна среда, поради което е идеално за използване в болници, кухни, бани или обществени сгради. То удължава периодите между циклите за поддръжка на всеки проект за декорация.

Интериорната EGG SHELL акрилна емулсия  на водна основа е подходяща за стени, тавани и метални повърхности в помещения.  Изключително устойчива на надраскване. Съвременната система осигурява изключително здрав финален слой със средна лъскавина, който съдържа сребърни йони, предотвратяващи развитието на бактерии. Висококачественото покритие е разработено така, че да създава по-хигиенна среда, поради което боята е идеална за използване в болници, кухни, бани или обществени сгради. Боята удължава периодите между циклите за поддръжка на всеки проект за декорация.

2 Pack Catalysed Epoxy е покритие за стени на водна основа с голяма устойчивост. Финалният слой е изключително устойчив на въздействие на химикали и ужулване. Съвременната система осигурява изключително здраво финално покритие, което съдържа сребърни йони, възпрепятстващи развитието на бактерии. Висококачественото покритие е разработено така, че да създава по-хигиенна среда, поради което е идеално за използване в болници, кухни, бани или обществени сгради. То удължава периодите между циклите за поддръжка на всеки проект за декорация.