САНИТАРНИ ПОКРИТИЯ

Стени и тавани

Bio-Tec представлява поредица от антибактериални покрития, разработени за използване в участъци, където се изисква санитарна защита.

Fleetwood подкрепя борбата срещу бактериите и е разработила съвременно покритие, използвайки технологията, базирана на сребърни йони. доказано е, че значително намалява разпространението на заболявания и инфекции, включително метицилин резистентния златист стафилокок салмонелата и Е-колите.

 Bio-Tec технологията на Fleetwood е разработена с усъвършенстван акрил, осигуряващ изключително здраво и продължително покритие, което може да издържа на редовно почистване, поради което се превръща в идеално решение за изключително натоварени участъци, характеризиращи се с износване и кондензация.

Интериорният акрилен мат е покритие за стени и тавани в помещения с лек мирис и голяма устойчивост. Устойчивото матово финално слой е резултат от технологията, вграждаща йони в слоя, която доказано не позволява развитието на над 150 щама бактерии. Това висококачествено покритие е разработено така, че да създава по-хигиенна среда, поради което е идеално за използване в болници, кухни, бани и други обществени сгради. То удължава периодите между циклите за поддръжка на всеки проект за декорация.

Интериорната акрилна яйцевидна обвивка е покрита с водна основа за стени и тавани, метални повърхности в помещения с финално покритие на умерена лъскава е изключително устойчива и устойчива на надраскване. Съвременната система осигурява изключително здраво финален слой със средна лъскавина, който съдържа сребърни йони, предотвратяващи развитието на бактерии . Това висококачествено покритие е разработено така, че да създава по-хигиенна среда, поради което е идеално за използване в болници, кухни, бани и други обществени сгради. То удължава периодите между циклите за поддръжка на всеки проект за декорация.

2  pack catalysed epoxy е покритие за стени на водна основа  с лек мирис и голяма устойчивост. Финалният слой е изключително устойчив на въздействие на химикали и ужулване. Съвременната система осигурява изключително здраво финално покритие, което съдържа сребърни йони, препятстващи развитието на бактерии. Това висококачествено покритие е разработено така, че да създава по-хигиенна среда, поради което е идеално за използване в болници, кухни, бани и други обществени сгради. То удължава периодите между циклите за поддръжка на всеки проект за декорация.