Acrylic Primer Undercoat

Описание

Acrylic Wall Primer на Fleetwood е професионален качествен грунд с отлична адхезия, отличаващ се със свойствата си за инхибиране на ръжда, които предотвратяват разпространението й. Той е с общо предназначение, идеален за използване както в помещения, така и на открито. Неговата многофункционалност и прилепване го превръщат в универсален фаворит. Гарантира дълготрайност и високо качество. С иновативната си формула, този грунд се превръща в перфектна основа за всяка дейност. Няма как да останете разочаровани с този избор. Доверете ни се!

Финиш: матов

Цветове: бял, умерен и тъмен

Вид: на водна основа

Размер на опаковките: 2.5l и 5l

Характеристики

ПОКРИВАЩА СПОСОБНОСТ

Ориентировъчно може да се постигне покриване на 11 – 13 m² с един литър при нормални условия.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

-Високо качество, на основата на вода със слаб мирис.

СЪДЪРЖАНИЕ НА ЛЕТЛИВИ ОРГАНИЧНИ ВЕЩЕСТВА

-Отлично проникване и свързване с порести повърхности
-Осигурява здрава повърхност за последващи слоеве

ПРЕПОРЪКИ ПРИ СТРУЙНО НАНАСЯНЕ

Обикновено пръскане: Съвместимо със стандартното оборудване.
Безвъздушно пръскане: Обичайната препоръка при безвъздушното пръскане е върху боята да се прилага минимално работно налягане от 140 kg/cm² (2000 lbs/in²) с размер на дюзата от 0,38 mm до 0,46 mm (15–18) под ъгъл 65°.

ВРЕМЕ ЗА СЪХНЕНЕ (ЕДИНИЧЕН СЛОЙ, СТАНДАРТНА ДЕБЕЛИНА)

Сухо на пипане: 2 часа
Нанасяне на следващ слой: 2 – 4 часа. Това зависи от температурата и влажността. При по-тъмните цветове може да бъде необходимо по-дълго време.

ДИАПАЗОН НА ЦВЕТОВЕТЕ

Fleetwood Acrylic Primer Undercoat се предлага в Brilliant White плюс различни цветове от системата за оцветяване Fleetwood.

ПОЧИСТВАНЕ

Почистете със сапун и вода. След почистването, в съответствие с инструкциите на производителя, не забравяйте да обмиете пръскащото оборудване с разтворител, за да избегнете ръждясване. Депонирайте кутията в съответствие с разпоредбите на местните власти.

СЪДЪРЖАНИЕ НА ЛЕТЛИВИ ОРГАНИЧНИ ВЕЩЕСТВА

Максимално количество летливи органични вещества: 4 g/l
Съответства на Директива на ЕС 2010 (Кат. А/d) 130 g/l

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ

Пазете от деца. По време на нанасяне и съхнене, осигурете добра вентилация. Ако продуктът влезе в контакт с очите, веднага ги промийте с обилно количество вода. За отстраняване на капки от кожата използвайте сапун и вода или познат препарат за почистване на кожата.

СЪСТАВ (НОМИНАЛЕН)

Свързващо вещество: акрилна модифицирана кополимерна емулсия
Разтворител: вода
Не поемайте вътрешно. Не съдържа добавъчно олово.

БОЯДИСВАНИ ПРЕДИ ТОВА ПОВЪРХНОСТИ

При нормални условия, почистете повърхността от всички чужди тела. Ако боята се лющи или е ерозирала, почистете до здрава основа и я обработвайте като нова.

ПОДГОТОВКА НА ПОВЪРХНОСТТА

Повърхностите, които трябва да бъдат покрити следва да бъдат чисти, сухи и почистени от дефектните или лошо прилепнали материали, замърсявания, мазнини и соли. Новата мазилка или зидария трябва да бъдат напълно сухи преди грундиране.

НАНАСЯНЕ

Четка, валяк, пистолет, безвъздушен питолет. Както при останалите бои на водна основа, не нанасяйте при температури по-ниски от 5°С.