Интериорни бои

Вие сте не просто майстор в боядисването, Вие сте истински творец? Ако движите четката с размах и целта Ви е да създадете шедьовър от цветове всеки път, нашите бои ще станат Ваш категоричен фаворит. Освен богата палитра от наситени нюанси, те ще Ви предоставят изключителна покривност, оптимална издръжливост и множество функционални предимства.

Какви бои за вътрешно боядисване предлагаме?

В каталога ни ще откриете бои за трудни повърхности, с чиято помощ ще разрешите голяма част от проблемите, които ремонтът Ви създава. Предлагаме Ви усъвършенствани антибактериални покрития, предназначени за участъци, където санитарната защита е приоритет. Ако сте перфекционист, за Вас имаме продукти, с които да прикриете успешно съществуващите дефекти. За натоварените места можете да разчитате на акрилни бои, които са износоустойчиви и лесни за почистване.

Разполагаме още с миещи се продукти, издръжливи на износване и зацапване; бои, резистентни на високи температури; бои, неподатливи на въздействията на водни разтвори, химикали и агресивни атмосферни замърсители и др.

Продуктите ни са разработени посредством иновативни технологии, които Ви позволяват не само да постигнете с лекота желаните резултати, но и да ги задържите във времето. С нашите бои можете да експериментирате свободно, знаейки, че финишът ще е винаги безупречен.