ЗА НАС

ЗА FLEETWOOD

Всичко започна на улица „Marlborough“ в центъра на Дъблин през 1950 г., когато господин Дойл и синовете му Брайън и Конър усъвършенстваха изкуството да правят металните ленти, които държат четките. Много бързо се разви производството на висококачествени четки за боядисване.

До средата на 50-те години отворихме първата си фабрика за четки в Кабра. С развитието на нашите четки, както в Ирландия, така и в чужбина, се преместихме в Дъблин и създадохме един от първите центрове за боядисване в Ирландия. Нашият бизнес продължи да се разраства, а през 1971 година открихме фабриката и сегашното си жилище във Virginia Co. Cavan, Ирландия.

Четка с успех

Брайън и Конър Дойл имаха страст към цветовете и дизайна и почувстваха, че няма боя, която да съответства на високия стандарт на четките, които те произвеждат. Така направиха свои.

На 12-ти януари 1979 г. излезе първата боя Fleetwood. Ние разработихме нашите продукти, за да бъдат от най-доброто качество, в цветове, вдъхновени от света около нас.

Използването на водещи технологии създава превъзходно качество в нашите бои, качество, което постоянно наблюдаваме и надграждаме. Уникалното богатство и дълбочина на нашите цветове се постига, като се използват само най-фините суровини и акрилни смоли в боята. Всеки от нашите цветове е специално създаден, за да произведе широк спектър от нюанси.

От самото начало Брайън и Конър са се гордеели с това, че произвеждат боя с най-високо качество, използвайки водещи технологии. Ние продължаваме да инвестираме в научноизследователска и развойна дейност, за да гарантираме, че постигаме най-доброто качество в нашите бои, за които сме известни. Използването само на най-фините суровини и акрилни смоли дава на нашите цветове богатството и дълбочината, които ги правят уникални. Ние разчитаме на нашия опит, за да развием бои, които са не само богати на цвят, но и богати на иновации.

Тайната на успеха

Според Конър Дойл никоя боя не получава името Fleetwood освен ако не е с най-високо качество. Мисля, че това ни е помагало толкова дълго „.Хората, които стоят зад боята, също са огромна част от историята на Fleetwood. Не случайно могат да се намерят две поколения от едно семейство, работещи в компанията. Имаме наистина добър отбор около нас.Ние сме едно голямо семейство.

ЗА ЕВРОПА ПЕЙНТ

Генерален представител за България е ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД с основен предмет на дейност внос, дистрибуция и търговия. синтериорни, екстериорни и декоративни бои и мазилки. Фирмата е създадена през 2007 година и предлага на своите клиенти висококачествени бои, декоративни бои и мазилки за стени бои за дърво, метал, лакове и консерванти за дърво и бояджийски инструменти.

ЕВРОПА ПЕЙНТ ООД доставя висококачествени продукти, съобразени с изискванията и очакванията на българския клиент. За прецизна работа на своите изпълнители и клиенти

Фирмата разполага с магазини в градовете Пловдив и Асеновград и дистрибутори в цялата страната.

Защо да изберете нас:

  • Култура на успеха – нашият успех и репутация се основават на успеха и репутацията на нашите потребители.
  • Култура на промяната – за нас промяната е непрекъснат процес, целящ постоянно подобряване на качеството и повишаване удовлетвореността на клиента.
  • Култура на партньорство – за нас клиентът не е просто клиент, а дългосрочен партньор. Нашата основна задача е да му помогнем да постигне своите цели, а резултатите да отговарят и дори да надхвърлят очакванията му.