Екстериорни бои

Външната боя е изложена на сурови условия и бързо променящо се време – от бурен вятър и проливен дъжд до пламтяща лятна жега. Поради тази причина екстериорните бои се разширяват и свиват, за да се предпазят от избледняване и плесен. Независимо дали искате да оживите стари тухли със зидана боя или да пребоядисате мебели и огради с боя за дърво, или просто да боядисате новия си дом, екстериорни бои Fleetwood са специално създадени да защитят Вашата упорита работа.

Повече за екстериорни бои Fleetwood

Боите на Fleetwood са създадени да издържат дори на най-агресивните температурни промени. Благодарение на иновативните формули и безкомпромисно качество, с нашите продукти всяка екстериорна цел се превръща в реалност с лекота. Качествени, надеждни и дълготрайни – боите на Fleetwood са всичко, от което се нуждаете, за да се чувствате сигурни в продукта, който избирате.

Дайте свобода на въображението си и създайте шедьоври на изкуството в собствения си дом.

екстериорни бои

Какво да очаквате от нашите екстериорни бои?

На първо място – безкомпромисно качество и невероятна издръжливост. Ние подбираме най-добрите акрилни смоли и фини суровини, за да създадем истинско богатство и нужната дълбочина на нашите екстериорни бои. Така купувате продукт, в които са вложени иновации, часове изследване и тестове, преди боята да се озове във Вашите ръце. Ето защо ние Ви гарантираме покритие, което защитава стените повече от 18 години, тъй като в боите ни се съдържат мощни противоплесенни, противомухълни и противогъбни свойства. С нашите бои покривате стени на плувни басейни, тръбопроводи, перални помещения и пространства, в които обикновените продукти на пазара се провалят. FLEETWOOD – продукти за перфекционисти и визионери!